Orange County Kemer

Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Orange County Kemer
Average rating:  
 3 reviews
by K. de Bruin on Orange County Kemer

Wij hebben onze eerste vakantie samen in Orange County verbracht in Kemer, Turkije. Het viel absoluut niet tegen en voor onze eerste vakantie hebben we een goede keuze gemaakt. Voor herhaling vatbaar is het voor ons echter niet, maar dat ligt er meer aan dat we avontuurlijk ingesteld zijn en van afwisseling houden. Maar qua service en kamers is dit hotel zeker wel aan te raden. Alleen wat het eten betreft was er niet al te veel variatie en aangezien ik vegetariër ben was het een beetje lastig. Hier zou dus wel een veranderpuntje gezien kunnen worden. Je kunt er wel lekker je gang gaan, kunt met al je vragen bij het personeel terecht en het zwembad is heerlijk. En het enige dat ik er verder op aan te merken heb is dat een aandachtspunt van het hotel zou kunnen zijn dat ze proberen iets minder toeristisch over te komen.

by Richard van Wijner on Orange County Kemer

Wij hebben met de hele familie 8 dagen verbracht in dit uiterlijk prachtige hotel. Amsterdam in het klein, wie had dat gedacht. Over het algemeen waren wij zeer tevreden, aangezien oma en opa ook voldoende konden genieten. Het enige dat ons een beetje tegenviel was het eten. Er was niet erg veel variatie en het Nederlandse eten kon ook wel iets beter. Over het algemeen hebben we een hele leuke vakantie gehad, met vriendelijk personeel, lekker weer en een comfortabel hotel dat op loopafstand van het strand ligt, dat weliswaar geen zandstrand maar een kiezelstrand is. Met een totaal van 10 zouden we Orange county Turkije een 8 geven.

by Marielle F. on Orange County Kemer

OrangeCountyKemer is een hotel dat absoluut aan mijn verwachtingen voldaan heeft. ik heb er een geweldige vakantie beleefd, met lekker eten, uitgaan en gewoon aardig wat rust. Zwembaden zijn op zich overal wel hetzelfde, maar dat valt nog te overzien. Het is vooral leuk om in een hotel te verblijven waarin je dingen herkent uit je eigen land. Ik heb er weinig van gemerkt dat ik alleen op vakantie was, aangezien er genoeg gezellige mensen in het hotel waren en de sfeer er relaxed is, aangezien iedereen er komt om een leuke tijd te hebben. Het is wel een aanrader en ik zou het misschien overwegen om nog eens te doen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 418 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen